Ginzugroomer 150

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4388201201171856YTS Ginzugroomer 150 från välkända Yellowstone Track Systems är det perfekta verktyget när man skall preparera skid/skatespår.

Pris komplett inklusive 1 st spårsättare, hjul-kit och kontakter och switchar.

Den kan dras av de flesta arbetsskotrar med 50 cm band som finns på marknaden, samt ATV med bandsats.  Ref finns från OS Vancouver och VM Holmenkollen samt många klubbar i Sverige och Norge. Vi finns även på plats på OS Sotji-2014.

Ginzugroomer 150 är vår minsta modell av tre. Detta är ett utmärkt verktyg för att skapa vackert preparerade skate och klassiska skidspår där det är lite smalare passager. Ginzugroomern har 2 rader med dubbla knivar för ett korrekt och progressivt snitt. Snittet är justerbart med ett elektriskt ställdon. Det finns 3st fjädrar med justerbar spänning/release funktion och gummi fästen för vibrerande rörelse i hård snö.

0929696687

Knivarna är bultade och lätt utbytbara. Groomern är konstruerad med en kraftig aluminiumram. Alla ståldetaljer är pulverlackerade för hållbarhet. Höjden på draget är justerbart. Hantelställ är standard och accepterar upp till 100 kg av ytterligare vikt och komprimator sektionen är en tung gummimatta som nästan är oförstörbar och UV resistent.

De 2 raderna av påskruvade snökammar är också lätta att byta. Dom breda, mjuka flikarna på mattan är utrustade med vikter för skidåkarvänliga böjda sidoväggar eller perfekta överlappningar vid dubbel preparering. Spårsättaren styrs med ett elektriskt ställdon som justeras med vippbrytare från dragfordonet. Marktrycket är ställbart upp till 110kg. Glasfiberstaget är flexande för precis preparering i kurvor.

Välj det bästa , välj YTS.

Se länk http://www.youtube.com/watch?v=WzRGPjw6ssA

Pris 82 800kr  exkl moms.

Som tillval finns snöfångare och trailerdrag.IMG_4388OLYMPUS DIGITAL CAMERA