Ginzugroomer 210

201201171856IMG_4388OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4391

Ginzy Groomer 210

YTS Ginzugroomer 210 från välkända Yellowstone Tracksystems är det perfekta verktyget när man skall preparera skid/skatespår. Levereras komplett inklusive 1st spårsättare, hjulkit, switchar och kontakter.

Den kan dras av de flesta arbetsskotrar med 50 cm band som finns på marknaden, samt ATV med bandsats. Kan med fördel utrustas med dubbla spårsättare.

Referens finns från OS Vancouver och VM Holmenkollen samt många klubbar i Sverige och Norge. Vi finns även på plats i OS Sotji-2014.

YTS Ginzugroomer finns i tre modeller 150, 210 och 270 bredd. Ginzugroomer 210 är vår mest populära modell.

Ginzugroomern har 2 rader med dubbla knivar för ett korrekt och progressivt snitt. Snittet är justerbart med ett elektriskt ställdon. Det finns 3 st fjädrar med justerbar spänning/release funktion och gummifästen för vibrerande rörelse i hård snö. Knivarna är bultade och lätt utbytbara.

Groomern är konstruerad med en kraftig aluminiumram. Alla ståldetaljer är pulverlackerade för hållbarhet och höjden på draget är justerbart. Hantelställ är standard och accepterar upp till 100kg av ytterligare vikt. Komprimator sektionen är en tung gummimatta som nästan är oförstörbar och UV resistent. De 2 raderna av påskruvade snökammar är också lätta att byta.

Dom breda, mjuka flikarna på mattan är utrustade med vikter för skidåkarvänliga böjda sidoväggar eller perfekta överlappningar vid dubbel preparering.Spårsättaren styrs med ett elektriskt ställdon som justeras med vippbrytare från dragfordonet. Marktrycket är ställbart upp till 110kg och glasfiberstaget är flexande för precis preparering i kurvor.

Välj det bästa , välj YTS.

Se länk http://www.youtube.com/watch?v=WzRGPjw6ssA

Pris 87 800kr  exkl moms och frakt.

Nyhet  2014! Nu finns snösamlare som tillval. Pris 8 900kr.